data zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00-16.00 uur

Haak-en Breiclub/St. Hand in hand voor Syrië

De Haak- en Breiclub kwam in contact met Chris Zaghtiti van St. Hand in Hand voor Syrië en sindsdien zijn er al heel wat gebreide en gehaakte sokken, sjaals, truien, knuffels enz. enz. naar Syrië verstuurd. Omdat het verzenden daarvan niet gratis is, willen we nu een gezellige verkoopdag organiseren

Zaterdag 5 oktober wordt er in ons kerkgebouw van 10:00 tot 16:00 een gezellige verkoopdag gehouden. Onze brei- en haakclub komt al langere tijd op dinsdag- en vrijdagmorgen gezellig bij elkaar om creatief bezig te zijn.We maken de mooiste dingen, en zochten daarvoor een goed doel.We kwamen in contact met Chris Zaghtiti van St. Hand in Hand voor Syrië en sindsdien zijn er al heel wat gebreide en gehaakte sokken, sjaals, truien, knuffels enz. enz. naar Syrië verstuurd.

Omdat het verzenden daarvan niet gratis is, willen we nu een gezellige verkoopdag organiseren waarvan de gehele opbrengst ten goede komt van deze verzendkosten.Dat gaan wij doen op 5 oktober a.s. van 10:00 tot 16:00 in ons kerkgebouw.

Wat kunt u die dag verwachten:

• In de hal verkopen wij onze mooie zelfgemaakte creaties en andere cadeautjes.
  • Chris Zaghtiti is zelf aanwezig om u meer over St. Hand in hand voor Syrië te kunnen vertellen.
  • Kinderen kunnen voor een klein bedragje geschminkt worden in de crèche.

Er is koffie/thee/limonade met wat lekkers te koop.

Ook kunt u zelf een tafel huren voor €10,- waar u bijvoorbeeld uw eigen zelfgemaakte creaties kunt verkopen of uw eigen goede doel/bedrijfje bekendheid kunt geven.

Opgeven hiervoor kan bij Marieke Folkers (033-2462398)

Dus geef u/je op, zet de datum vast in de agenda, neem buren, bekenden en vrienden mee en kom gezellig langs!

Opgeven hiervoor kan bij Marieke Folkers (033-2462398)