Zaterdag 29 september

Musical Jona met De Vliegende Speeldoos

Op zaterdag 29 september komt De Vliegende Speeldoos bij ons in de kerk om samen met jou een musical over Jona te maken

De Vliegende Speeldoos werkt samen met Kerk in Actie. Daarom aan jullie de vraag om met ons mee te sparen voor een goed doel. Het geld dat wij ophalen gaat naar het project "Kinderen in de knel". Doel van dit project is het tegengaan van kinderarbeid in Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Hoe je geld gaat ophalen mag je helemaal zelf verzinnen. Denk aan auto's wassen, taarten bakken, lege flessen verzamelen, een feestje organiseren, een spelletjesmiddag verzorgen, pepermuntjes verkopen enz...Je kunt ook samen met andere kinderen een actie opzetten. En vraag ook eens aan je ouders of zij een leuk idee hebben of spreek ons aan. Wij denken graag met je mee.
Benieuwd hoeveel geld we ophalen? Al het ingezamelde geld is te zien in de spaarpot in de hal van de kerk!

Vragen?
Diana Hendriksen, Tineke van Holland, Tamara Smit, Renate Kleiker, Ingeborg v.d. Wielen, Sanne Nijmeijer.