Woensdag 25 september vanaf 19.30 uur

Startavond Alpha cursus

Verlang je naar een stuk verdieping in je relatie met Jezus? Wil je God beter leren kennen door de werking van Zijn eigen Geest? Vind je het gezellig om andere mensen te ontmoeten op een ontspannen manier? Denk dan eens na of de Alpha cursus iets voor jou is!

Wil je meer weten, eens wat sfeer proeven en kijken of het iets voor jou is? Dan ben je van harte uitgenodigd op de startavond op woensdag 25 september, Gasthuisstraat 15. Deze avond wordt een gezellige avond vol muziek, cabaret en lekker eten met niemand minder dan "Tim Zingt"! Een grappige en inspirerende bijeenkomst waar we ook met elkaar in gesprek zullen gaan over leven, geloof en zingeving. De inloop is vanaf 19.30 uur waarna we om 20.00 uur gaan beginnen. Enthousiast geworden?

In de week daarna start in Nijkerk een Alpha cursus. Tien weken trek je met elkaar op rond thema's als "Wie is Jezus", "Waarom is Hij aan het kruis gestorven", "Hoe en waarom Bijbellezen/bidden", "Hoe leid God ons?", "Hoe kan ik het kwaad weerstaan?". Midden in de cursus gaan we anderhalve dag samen naar een mooie locatie om stil te staan bij (het werk van) de Heilige Geest.
Al met al een geweldig avontuur wat je ontzettend veel kan brengen!

Voor opgave of meer informatie: Anneke Buist 06-30219830 of Jenny Schouten 06-13976426, jennyschouten1@gmail.com of check de website: www.alpha-nijkerk.nl

Een hartelijke groet namens het Alpha team Nijkerk