18-2-2020

Toerusting alle kinder- en jongerenwerkers in Oost en West

Alle kinder- en jongerenwerkers in Oost en West worden van harte uitgenodigd voor de toerusting van 18 februari. Misschien ben je op de gemeenteavond van 11 november geweest. Daar hebben we vooral gepraat over hoe de jongeren leren in verschillende leeftijden. Voor leren is een belangrijke voorwaarde veiligheid en een stimulerende omgeving. Daarover gaat deze toerusting: werken in groepen. Wie ben jij zelf? En hoe zet je dat in in de groep? Hoe ga je zo met de groep aan de slag dat er een veilige sfeer ontstaat? De toerusting wordt verzorgd door 2 trainers van Navigators Lef. Deze trainingen zijn altijd eigentijds, uitdagend en praktisch. Voor meer informatie zie de flyer of stuur Renske Vermij een berichtje.