data zaterdag 5 november, vrijdag 18 en 25 november 2019

Hoe betrek je God in de drukte van alledag?

Pastoraal werker Liselot Zuur van De Fontein houdt op dinsdag 5 november een thema-avond over de vraag hoe je God betrekt in de drukte van alledag.

‘Druk druk druk.. o ja, God is er ook nog. Praktische tips hoe je je relatie met God door de dag heen levendig houdt… gebaseerd op alledaagse handelingen. Aan de hand van het boek Liturgie van het alledaagse‘, licht de pastoraal werker voor huwelijk & gezin een tipje van de sluier op.

De bijeenkomst wordt gehouden in het kerkgebouw van De Fontein begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Het einde staat gepland om 22.00 uur. Opgave vooraf is niet nodig.

Iedereen hartelijk welkom, ook mensen die niet lid van De Fontein.

In dezelfde maand zijn er nog twee thema-avonden in De Fontein. Een op maandag 18 november over geloofstwijfel en een op maandag 25 november over leidinggeven aan een kring of groep.

Meer informatie is te verkrijgen bij Liselot Zuur via e-mail pastoraalwerker@defontein-nijkerk.nl.