data woensdag 4 maart 2020

Jaarvergadering NPV - 'verdriet is een werkwoord'

De NPV afd. Nijkerk houdt haar jaarvergadering op D.V. woensdag 4 maart 2020. Thema is dit jaar 'verdriet is een werkwoord'.

De vergadering wordt gehouden in de Christelijk Gereformeerde Kerk “de Kandelaar”, Meinsstraat 4A te Nijkerk. Tijdens de jaarvergadering zal het bestuur verantwoording afleggen. Tevens zal ds. Margriet van der Kooi, geestelijk verzorger in het Sint Antonius Ziekenhuis en hart- en zielzorger in het Daan Theeuwes centrum in Woerden, een lezing houden met als thema Verdriet is een Werkwoord.

Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen over het onderwerp. De vergadering begint op 19.45 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. U bent, lid of geen lid, van harte uitgenodigd! Mocht u geen vervoer hebben, dan kunt u ons bellen: tel. 033-2463332

Met vriendelijke groet, het bestuur van de NPV afd. Nijkerk