DATA zaterdag 28 maart 2020

Opening belevingscentrum TWR

Missie & Media, het Belevingscentrum van zendingsorganisatie TWR, opent medio 2020 in Barneveld haar deuren!

Het is een centrum waar bezoekers op een interactieve manier in aanraking komen met het werk van TWR. Dit gebeurt door films, games, VR-brillen etc.

In Missie & Media zijn vrijwilligers in het interactieve gedeelte en ook bij de uitgave van tickets, in de winkel en bij de keuken nodig. TWR is daarom op zoek naar jou.

Je hebt een warm kloppend hart voor zending en zoekt een zinvolle tijdsbesteding? Draag dan bij aan de bewustwording van de verspreiding van het Evangelie door middel van media.

Op zaterdag 28 maart houdt TWR van 10 tot 16 uur de Vrijwilligersinloopdag in het Poortgebouw nabij Huize De Schaffelaar, Stationsweg 6 in Barneveld.

Neem voor nadere info contact op met Bert Gijsbertse, 0342-47 84 32 of missiemedia@twr.nl