Israëlcentrum Nijkerk

Zomertentoonstelling in Nijkerk Expeditie Israel - op reis door het land van de Bijbel

Tot 31 augustus is de tentoonstelling ‘Expeditie Israël, op reis door het land van de Bijbel’ te bezoeken in het Israëlcentrum in Nijkerk. In de afgelopen jaren trokken de fraai vormgegeven tentoonstellingen tienduizenden bezoekers.
Het programma is geschikt voor jong en oud. Voor de kinderen is er een spannende puzzeltocht, en ook voor volwassenen is er veel te leren. In de tentoonstelling ervaar je Israël van binnenuit! Bezoekers nemen een kijkje in de tent van Abraham, bezichtigen unieke voorwerpen uit de tijd van de Bijbel, gaan op zoek naar antieke voorwerpen als een echte archeoloog, en wanen zich in Galilea met een unieke Virtual Reality Tour.

Praktische informatie
Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk - A28, afrit 8a richting Vathorst - Nijkerk Zuid, na de eerste rotonde bordjes volgen.
Openingstijden: Dagelijks geopend (behalve op zondag) van 10.00 tot 16.00 uur.
Toegang: gratis, inclusief consumptie, koffie of thee en soep van 12.15 - 13.15 uur.

Info:
Telefoon: 033-2458824.