Kerstboeken GKV West 2018

Beste ouder/verzorger, Namens onze gemeente krijgt uw kind een boek als kerstgeschenk op Eerste Kerstdag. Om ieder kind een cadeau te geven dat bij hem of haar past willen wij u vragen om hiervoor online een keuze te maken. Kinderen uit de gemeente die nog niet naar school gaan krijgen ook een cadeau, u hoeft hier geen keuze voor te maken.

Keuze maken
Op deze webpagina vindt u een formulier en het overzicht van de voorgestelde boeken. Het formulier vult u per kind in. Lukt het niet om dit online te doen, laat het even weten dan zorgen we er samen voor dat het goed komt! Alle voorgestelde boeken zijn tevens te bekijken in de winkel. De groepering per leeftijd is slechts een indicatie, geen verplichting om uit te kiezen. Je bent vrij om iets buiten de voorgestelde boeken te kiezen, dit kan via het formulier worden doorgegeven of kies iets uit in de winkel. Ingeborg van der Wielen en Lisette Noordzij kunnen hierbij helpen.

Uiterlijk 16 december
Het is belangrijk dat uw keuze uiterlijk op zondag 16 december bekend is, zo kan alles op tijd klaarliggen. Lukt het u niet om voor die tijd een keuze te maken dan zullen wij iets selecteren.

Gasten met Kerst?
Let op! Heeft u met kerst gasten in de leeftijd van 4-12? Vul dan ook voor hen het formulier in. Ook voor die kinderen ligt er dan een cadeau klaar. Voor gasten van 0-3 jaar stuurt u een mail naar Ingeborg of Wendy met de naam van het kind.