Thuis: de plek waar je mag lachen en boos zijn,

Beste lezer, Thuis: de plek waar je mag lachen en boos zijn, vallen en opstaan. Waar je aangemoedigd wordt, en troost en liefde ontvangt. Zo’n plek verdient elk kind. Maar als het ouders (tijdelijk) niet lukt om voor hun kind te zorgen, dan kan wonen in een pleeggezin de oplossing zijn.

Pleegouders Leonard en Christine delen hun thuis met een pleegkind. Christine: ‘Al heel jong wist ik dat ik dat ik me ooit zou gaan inzetten voor pleegzorg, want ik ben ervan overtuigd dat je als pleegouder werkelijk verschil kunt maken in het leven van een kind. Ik denk dat investeren in kinderen het beste is wat je kunt doen.’

Pleeggezin worden

We hebben al veel kinderen een thuis kunnen bieden, maar de vraag naar nieuwe pleegouders groeit. Wilt u net zoals pleegouders Christine en Leonard uw thuis delen? Wij helpen u graag ontdekken of pleegzorg bij u past. Kom naar een informatieavond in de buurt of vraag een informatiepakket aan via deeljethuis.nl.

Pleegzorg mogelijk maken

Pleegouder worden is een grote stap. Daarom vindt Timon goede toerusting van pleegouders essentieel. Voorafgaand aan de komst van een pleegkind, maar ook daarna. Dankzij uw gift kunnen we toerusting van pleegouders mogelijk maken en nieuwe pleeggezinnen werven.

Helpt u mee? Samen geven we kinderen en jongeren weer een thuis!

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid,

Met vriendelijke groet,

Hannie Olij